Stijl van stoere brocante hanglampen in de eetkamer.

Speuren naar de perfecte hanglampen selecteren kan best lastig zijn. Er is op verlichtingsgebied verdraaid veel te kopen. Maar de meest gekozen verlichtingssoort blijft toch de hanglamp.

Brocante HanglampEen landelijke hanglamp is niet alleen erg mooi en stijlvol, maar ook praktisch. De hanglamp behoort tot de basisverlichting in uw woonhuis. Basisverlichting is de hoofdverlichting die een bepaalde ruimte in de basis van licht geeft. Door de goede verlichting te kiezen komt een interieur pas echt tot zijn recht. Voordelen daarvan zijn dat plafond en muren indirect verlicht worden zonder schaduwvorming.

 

 

Maak een lichtplan


In tegenstelling tot wat andere lampen vaak accentueren, schijnen hanglampen over een veel groter oppervlak. Hierdoor zijn ze geschikt als verlichting voor een gehele kamer. Je kunt ze echter ook hanteren om wat specifiekere delen van je huis te verlichten. Van hanglampen voor boven de eetkamertafel tot aan sfeervolle hanglampen voor in de slaapkamer. Lampen branden niet de hele dag, dus mogen ze ook mooi zijn. Een hanglamp kan eigenlijk overal. Zo zie je praktisch altijd hanglampen boven de eettafel, maar ook boven een salontafel komen ze aardig vaak (voor meer info) voor. Hanglampen brengen je bovendien extra ruimte op omdat ze niet op een eettafel, kast of op de vloer neergezet hoeven te worden. In plaats daarvan vullen ze rustig ander ongebruikte ruimte op. Daarom ook erg passend voor kleine woningen als studentenkamers, studio's en lofts.

 

 

Soorten lampen


Hanglampen zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Ben je op zoek naar de klassieke hanglampen of gaat je voorkeur aan de andere kant uit naar de moderne design hanglampen? Daarnaast zijn er hanglampen van glas en kristal, hanglampen met kap en energiezuinige TL hanglampen. Kies op Homestyling zelf uw landelijke of brocante hanglamp en zorg voor een fonkelende sfeer- en lichtsensatie. De brocante landelijke hanglamp heeft een robuuste uitstraling, mede door de dikke ketting waarmee de lamp opgehangen wordt. De brocante hanglamp is een echte eye-catcher voor boven uw eettafel.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Stijl van stoere brocante hanglampen in de eetkamer.”

Leave a Reply

Gravatar